Nye bilder fra Skjoldehamn, Åse, Nøss og Forfjord

Nye bilder fra Skjoldehamn, Åse, Nøss og Forfjord er lagt inn nå i kveld. Eksemplet denne gang er hentet fra Skjoldehamn:

Bak fra v: Johan, Petter, Martin, Emil, Albert og Hans Jensen. Foran fra v: Lina (Jensen) Johansen, Kristine og Jens Olsen og Ove Jensen. Kristine og Jens foreldre til de andre på bildet. Hans Jensen døde under storstormen i 1893. Han ble funnet i Børvågen.
Bak fra v: Johan, Petter, Martin, Emil, Albert og Hans Jensen. Foran fra v: Lina (Jensen) Johansen, Kristine og Jens Olsen og Ove Jensen. Kristine og Jens foreldre til de andre på bildet. Hans Jensen døde under storstormen i 1893. Han ble funnet i Børvågen.

4 kommentarer til “Nye bilder fra Skjoldehamn, Åse, Nøss og Forfjord”

  1. Beklager, forstår tydeligvis ikke opplysningene om at bilder fra Skjoldehamn,Åse, Nøss og Forfjord er lagt inn. Finner bare Skjoldehamn i et ellers uryddig opplegg.

  2. Hei. Synd at du ser det slik. Har gjort en forandring i måten bildene vises på for å se om det gjør det bedre. Nå vil alle bildene i hvert arkiv vises automatisk, uten den mer moderne måten å gjøre det på som ble benyttet tidligere. Ellers er man jo meget glad for konstruktiv kritikk.

    Mvh Kolbjørn

  3. Dette blir en meget fin side Kolbjørn. Oversiktlig og illustrativ.Gleder meg til fortsettelsen. Var også en ivrig bruker av det forrige nettstedet.
    mvh
    Sigmund Liavik

Det er stengt for kommentarer.