Ny web for Andøy Historielag.

Det pågår nå et arbeid for å revitalisere Andøy Historielags web. Dette er en større jobb som vil ta noe tid. En web blir vel egentlig aldri «ferdigstillet», men om kort tid vil en del basisfunksjoner være på plass. Tips, kritikk og bidrag fra dere der ute mottas med takk!

Webredaktør Kolbjørn Blix Dahle

2 kommentarer til “Ny web for Andøy Historielag.”

1. Flott at historielaget er på nett igjen. Jeg er klar over at det vil ta noe tid å bygge seg opp igjen og at dette vil bli litt av et arbeid – starten ser imidlertid lovende ut. Jeg videreformidler hermed et lite hint en bør ha med seg i oppbyggingen av nettstedet: «bilder og reportasjer fra møter/foredrag arrangert av historielaget er av stor interesse for medlemmer bosatt utenfor Andøya».
    Jeg ønsker lykke til med utviklingen.

2. Ja,vi skal følge opp med bilder og reportasjer. Kolbjørn har jo allerede gjort det etter møtet på Andenes sist torsdag. dersom du har noe å bidra med, ville det være kjempefint. Du sa en gang at du hadde noe småtteri etter far din f. eks. Føler meg litt aleine akkurat nå med å skaffe innhold til nettstedet.

Det er stengt for kommentarer.