Én kommentar til “Nye innlegg i «Fra Rydlandarkivet»”

 1. Bilde 134-36 Dverberg
  14. mai 1922 ble 20 (10 gutter og 10 jenter) konfirmert i Dverberg kirke.
  Gutter:
  Peder Artur Johan Iversen , Buksnes i Lofoten – bor Sellevoll, Erling Eberg Gansmoe, Myre, Vilhelm Magnus hansen, Saura, Reidar Leonhard Hansen, Myre, Kildal Ingvarius Hals Isaksen, Breivik, Ingvald Anker Antonsen, Ramsa, Olav Fredriksen, Kvalnes, Arne Hagerup Helmersen, Nordmela, Erling Meyer Arnold Simonsen, Bødal – bor Rundholdal, Døpt med voksendåp: Herman Jensen, Andenes – bor Saura

  Jenter:
  Inger Birgitte Hansen, Åse, Anna Marie Hagbarta Theodora Kristiansen, Helgøy i Karlsøy – bor Sellevoll, Haldis Angelike Nilsen, Kobbedal – bor Myre, Anna Therese Kristiansen, Dverberg, Nelly Petrine Nilsen, Nordmela, Gudrun Pettersen, Nordmela, Kaminda Olivie Helgine Mikalsen, Nordmela, Julie Elise Johansen, Nordmela, Døpt med voksendåp: Borghild Kristine Jensine Helmine Johansen, Stave og Kanum Viola Jensen,Stave.
  Min tante: Kanum Viola Jensen (1907-2004) helt til v. bak.

Det er stengt for kommentarer.